Lake LM44

ongetwijfeld ‘s werelds meest gewilde en gerespecteerdevolledig functionele stand-alone digitale audiosysteemprocessor.

De LM 44 biedt een analoge configuratie met vier ingangen / vier uitgangen die geschikt is voor een verscheidenheid aan systeemsignaalverwerking en routeringstoepassingen. De LM 44 biedt ook 8 × 8 AES3 digitale I / O en 4 × 8 Dante-genetwerkte I / O

L-Acoustics LA8/1

De LA8 versterkte controller behoort tot de generatie van hoogwaardige geïntegreerde controllers die volledig zijn toegewijd aan de uitgebreide werking van

L-ACOUSTICS® luidsprekersystemen. De LA8 combineert in een 2U lichtgewicht chassis de middelen van een 2 x 4 DSP-motor die vier kanalen aanstuurt  elk kanaal levert tot 1800 watt

L-Acoustics LA8/3 Rak

De LA-RAK combineert in een 9U-frame drie LA8-versterkte controllers, twee I / O-patchpanelen voor signaal en netwerkdistributie en een stroomdistributiepaneel. Voor het verplaatsen van de LA-RAK wordt een dollybord meegeleverd.

Twee koppelstangen maken montage met een andere LA-RAK of een vliegframe mogelijk.


Crest Audio 7001

De eindversterker is een compacte, krachtige versterker die is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van professioneel gebruik bij concertreizen, hoogwaardige geluidsversterking, professionele vaste installaties en studiobewaking.

De 7001 is een twee-rack-ruimteversterker en gebruikt geforceerde lucht om koellichamen te koelen die in een back-to-back tunnelconfiguratie zijn gemonteerd. Stereo, parallelle en gebrugde mono bedieningsmodi kunnen worden gekozen met een Mode Select-schakelaar op het achterpaneel. 

Crane HEDD 192

HEDD, een afkorting van Harmonically Enhanced Digital Device, is een technologische doorbraak in signaalverwerking. Het is ontworpen om een muzikaal aangenaam geluid te leveren met de mogelijkheid om buis / analoge geluiden te genereren in het digitale domein. HEDD geeft elke gebruiker die met digitaal werkt de mogelijkheid om minder digitaal en meer analoog te klinken..

MaxxBCL

Drie krachtige processors in één apparaat. MaxxBCL is meer dan slechts drie krachtige Waves-tools. Het is een solide stuk hardware met ultramoderne transformatoren, 48-bits dubbele precisieverwerking, 96 kHz, 24-bits, 125 db dynamisch bereik.

Contact