Speakers

L-Acoustics V-Dosc

De principes van Wavefront Sculpture Technology®. De kern van V-DOSC is de internationaal gepatenteerde DOSC-Hoorn die het mogelijk maakt aan WST-criteria bij hoge frequenties te voldoen, waardoor elementen coherent kunnen worden gekoppeld en een enkele, continue, isofasische geluidsbron ontstaat. Als gevolg hiervan is V-DOSC een coherent systeem met een volledig spectrum, terwijl conventionele hoorn- en driverassemblages interfereren met het grootste deel van hun operationele bandbreedte. Door een continu stralend lint te creëren.

 

L-Acoustics KARA

 

KARA levert een aanzienlijk aantal verbeteringen ten

opzichte van de vorige generatie lijnbronnen. Met een vaste horizontale
richtingsgevoeligheid van 110 ° en een verticale variatie tussen elementen van
0˚ tot 10 °, is KARA volledig configureerbaar om te passen bij elke
publieksgeometrie. Gebruikmakend van de ongeëvenaarde kenmerken van WST® L
evert KARA helderheid, precisie en een uniek nabijheidseffect dat het publiek een onvergelijkbare luisterervaring biedt.

L-Acoustics SB28

De SB28-subwoofers Dual 18” vormen de ideale aanvulling op L-ACOUSTICS WST®-lijnbronnen en coaxiale systemen voor toepassingen die een uitbreiding van de bandbreedte vereisen.  SB28, die de nieuwste innovaties op het gebied van elektro-akoestiek, signaalverwerking en componenten overnemen, leveren een uitzonderlijk prestatieniveau en bieden de ingenieur en geluidsontwerper tal van gebruiksmodificaties voor verhuur en vaste installatietoepassingen. 

 

L-Acoustics SB18

De SB18M subwoofers Singel 18” vormen de ideale aanvulling op L-ACOUSTICS WST®-lijnbronnen en coaxiale systemen voor toepassingen die een uitbreiding van de bandbreedte vereisen. SB18, die de nieuwste innovaties op het gebied van elektro-akoestiek, signaalverwerking en componenten overnemen, leveren een uitzonderlijk prestatieniveau en bieden de ingenieur en geluidsontwerper tal van gebruiksmodificaties voor verhuur en vaste installatietoepassingen

L-Acoustics Arcs

Deze biedt de dezelfde prestatievoordelen als 
V-DOSC® (WST) criteria,
ARCS zorgt voor een opmerkelijke helderheid en
perfecte coherentie samen met krachtig, soepele en voorspelbare dekking.
Dat maakt ARCS uitermate geschikt voor de overall voor middelgrote locaties, fills, en monitors

L-Acoustics 115XT HIQ

Deze speaker is het high-end model binnen XT coaxiale serie, ontworpen voor podiummonitor en gedistribueerde FOH-toepassingen. Het werkt als een actieve 2-weg behuizing, over een frequentiebandbreedte van 50 Hz tot 20 kHz die kan worden verlaagd tot 32 Hz door toevoeging van de SB18 subwoofer.

L-Acoustics 12XT

De 12XT actieve / passieve kast is het middelgrote model van de XT coaxiale serie en heeft een frequentiebandbreedte van 55 Hz tot 20 kHz. Deze respons kan worden verlaagd tot 32 Hz met toevoeging van de SB18 subwoofer.

Radian MW1152

De RMW-1152, een tweewegmonitor met een coaxiale 15 “-luidspreker met 2” -compressiestuurprogramma, is lid van Radian’s nieuwe MicroWedgeTM-serie, een lijn van compacte podiummonitors ontworpen voor uitvoerende muzikanten en live geluidstoepassingen

Contact