Music & Show Productions

Is een internationaal opererend bedrijf dat zich vanaf 1994 richt op de verzorging van licht-, video en geluidstechniek voor evenementen. Onze business omvat zowel de zakelijke markt als de publieke sector. Bedrijfsevenementen, beurzen en presentaties worden afgewisseld met festivals, theatertournees etc. Hoewel Music & Show Productions altijd voorop loopt op technisch gebied, wordt de kern van ons bedrijf gevormd door een ploeg gemotiveerde mensen.

Omdat alle kennis en apparatuur in eigen beheer beschikbaar is, zijn wij voor veel opdrachtgevers al jarenlang een vertrouwde factor. Ontzorgen is hierbij een sleutelwoord.

Music & Show Productions heeft zich in de afgelopen 22 jaar ontwikkeld tot één van de toonaangevende spelers op het gebied van de verhuur van professionele licht- en geluidsapparatuur in Nederland.

Ons productenpakket omvat naast een flinke hoeveelheid licht- en geluidsapparatuur relatief veel rigging. Ook zijn wij de laatste jaren behoorlijk gegroeid in AV apparatuur, zoals projectiesstemen, plasmaschermen, discussiesystemen e.d.. Vanzelfsprekend hebben we ook een grote capaciteit in stroomvoorziening en beschikken we over een uitgebreide vloot representatieve transportmiddelen.

 Aangezien de markt zich telkens sneller blijft ontwikkelen, investeren wij doorlopend in nieuwe producten. Ook dit jaar zijn er weer een groot aantal items aan ons verhuurbestand toegevoegd waarbij door ons consequent gekozen wordt voor internationaal geaccepteerde producten en systemen van industry leaders.

Hierbij zijn wij vaak een tikkeltje eigenwijs en kiezen we regelmatig voor producten waarmee we ons enigszins kunnen onderscheiden van onze branchegenoten. De kwaliteit zal echter nooit ter discussie staan.

 

Music & Show Productions wordt geleid door mensen met ruime ervaring en historie in diverse disciplines binnen de evenementenbusiness. Tijdens hun werkzaamheden raakten zij regelmatig verzeild in situaties waar het improvisatietalent op de proef werd gesteld. Opdrachtgevers bleken doorgaans n.l. best goed in staat een bandje te boeken, een cateraar te vinden en een originele uitnodiging te verzinnen, maar van een deugdelijke productieplanning had men vaak minder kaas gegeten….

 

Music & Show Productions springt hier op in en draagt graag de verantwoordelijkheid voor de verzorging van de technische productie. Ontzorgen is daarbij onze missie.

 

Als u uw evenement organiseert, zorgen wij dat het ook technisch tot in de puntjes verloopt!

 

Wij zijn zelf zeker geen evenementen organisatiebureau, maar werken wel regelmatig in opdracht van deze bureaus. Het merendeel van onze opdrachten verzorgen we echter nog steeds rechtstreeks voor onze opdrachtgevers.

 

In alle gevallen verzorgen wij de volledige organisatie rondom de benodigde techniek. Dit kan zich beperken tot spraakversterking tijdens een eerste steen legging, maar al in veel gevallen meer disciplines omvatten.

 

Ons werkterrein omvat zowel de profit als de non-profit sector. Als u even de tijd neemt rond te wandelen op deze website, zult u een duidelijke uiteenzetting vinden van de werkzaamheden die wij verzorgen, alsmede een aantal referenties uit diverse sectoren.

 

Werkterrein

Het werkterrein van Music & Show Productions omvat zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Het zwaartepunt ligt daarbij op onderstaande werkzaamheden:

– Popfestivals en overige publieke evenementen           
– Concerten en concerttournees (van klassiek tot rock)
– Theatervoorstellingen en tournees                                 
– Openingen van scholen, gebouwen etc.                        
– Bedrijfspresentaties en -evenementen                           
– Beurzen en exposities                                                      
– Conferenties en overige bijeenkomsten                       
– Radio- & TV producties                                                    

Disciplines

Music & Show Productions verzorgd voor een groot aantal van haar opdrachtgevers meer dan alleen het geluid en licht. Een Productiebedrijf biedt n.l. aanzienlijk meer dan alleen de verhuur van materialen. Wij verzorgen liefst een zo groot mogelijk deel van de totale facilitaire productie, teneinde onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Vanzelfsprekend ontwerpen we graag de technische invulling van de betreffende productie, maken we werktekeningen en stellen we draaiboeken op. Indien gewenst doen we echter het volledige productie management en plannen we de diverse te onderscheiden disciplines, onderhouden we de contacten met toeleveranciers en overige partijen, coördineren we de techniek en logistiek, checken we de technische wensen / eisen van de artiesten (riders) en stemmen we de te plannen techniek hier op af.

Technische Faciliteiten

Music & Show Productions levert in eigen beheer complete technische ondersteuning op het gebied van:

– Geluidstechniek     
– Verlichting              
– Video projectie       
– Rigging                     
– Stroomvoorziening

Contact