Grandma 2 Light

De grandMA2-light is de perfecte sturing om allerlei soorten fixtures zoals conventionals, bewegende lichten, leds, video en media aan te sturen. Het biedt een intuïtieve en snelle bediening van alle aangesloten armaturen en kanalen. De grandMA2-lamp kan een bijna oneindig aantal presets, cues, pagina’s, sequenties en effecten aan. Het is bij uitstek geschikt als standalone console. Bovendien kunnen grand-serie 1-showfiles worden geconverteerd voor gebruik met de grandMA2.

Grandma 2 Ultra Light

 

De grandMA2-light is de perfecte sturing om allerlei soorten fixtures zoals conventionals, bewegende lichten, leds, video en media aan te sturen. Het biedt een intuïtieve en snelle bediening van alle aangesloten armaturen en kanalen. De grandMA2-lamp kan een bijna oneindig aantal presets, cues, pagina’s, sequenties en effecten aan. Het is bij uitstek geschikt als standalone console of als back-up apparaat voor de grandMA2 Light. Bovendien kunnen grand-serie 1-showfiles worden geconverteerd voor gebruik met de grandMA2.

Avolites Sapphire Touch

De Sapphire Touch levert hoge prestaties, met meer submasters, meer flash- en executorknoppen en de kracht om de grotere, meer uitdagende shows te besturen.

Programma met twee breedbeeldaanraakschermen met een enorm werkoppervlak, nog verder uit te breiden met Sapphire Touch en Sapphire Media Wings.

Avolites Tiger Touch II

 is nu de meest gespecificeerde Titan-console met een 100% helderder scherm, meer verwerkingsvermogen en een snellere grafische engine. De Avolites Tiger Touch II vertegenwoordigt de perfecte combinatie van kracht en draagbaarheid.

Contact