CueLed CW5 RGBWA wall wash

Deze unit heeft een IP-65-classificatie en een stevige behuizing, en is daardoor optimaal geschikt voor gebruik buiten.

Dankzij de 36  RGBWA-leds is het kleurrijk verlichten van grote oppervlakken geen enkel probleem. Met de 30° optische openingshoek creëert u een krachtige  wash-lichtbundel. En u beschikt over diverse veelzijdige opties.

DWE Blinder Set

Een compacte, veelzijdige en krachtige blinderset.

De Par 36 120V/650W lamp is geïntegreerd in de compacte Studiobeam-behuizing.

De twee blinders zijn met speciale connectoren verbonden aan de break-outbox.

Een geweldig blindereffect voor professioneel gebruik.

Compact Par 7 Tri

De Compact Par 7 Tri is een uniek ontworpen, compacte maar toch ook krachtige parcan-fixture. Het biedt volledige 3-in-1 RGB-kleurmenging voor levendige kleuren met een perfecte kleurmenging. Dankzij zijn compacte ontwerp bespaart het veel ruimte onderweg en ook in gebruik. De Compact Par 7 heeft.

ClubPar 12/4

Een lichtgewicht behuizing, 12 RGBW-leds voor een geweldige kleurmenging van dichtbij zonder RGB-kleurtinten

Met deze verbeterde fixture zet de Clubpar serie de traditie voort als populairste en betrouwbaarste standaard voor professionele entertainmentverlichting.

Sunstrip

Deze Sunstrip is volledig actief en heeft een ingebouwde dimmerpack. Om het apparaat zo veelzijdig mogelijk te maken voor verscheidene toepassingen, kunt u verschillende DMX-modi selecteren: 1-kanaals, 2-kanaals, 5-kanaals en 10-kanaals. Voor standalone-toepassingen is de Sunstrip Active uitgerust met 16 ingebouwde patronen evenals een handmatige dimmer. 

Contact