Robe Pointe®

Het is zeer felle en supersnel met een scherpe Beam straal. Waarmee je statische of roterende glazen gobo projecteren om nauwkeurige lucht- en oppervlaktebeelden te produceren. Strak of met volledige 20 graden zoom. Voeg roterende, 6-weg lineaire of 8-weg cirkelvormige prisma’s toe om brede effecten in elke set te creëren. De Pointe heeft een output die veel groter is dan dat je gewend ben van een armatuur met lichtgewicht body. Dit armatuur met nieuwe technologie reist zelfs efficiënt in een geval van 4 en zal aan al uw behoeften voldoen – Beam, Spot, Wash, FX 

Robe Ledbeam 150®

 Het spectaculaire zoombereik van 3,8 ° tot 60 ° uitgerustmet Robe’s innovatieve lenscoatingtechnologie die voordelen biedt zoals heldereen heldere lenzen, geen krassen of vlekken, hogere lichtopbrengst en langereintervallen tussen reiniging . De unieke LEDBeam 150 FW biedt Fresnel-Wash-typelichtopbrengst voor gelijkmatige randen en een betere kleurmening.Een sterk geoptimaliseerde gemotoriseerde bediening zorgt. Voor een snelle pan- en tiltbeweging. Naast intense strobe-mogelijkheden bieden zowel LEDBeam 150 als ook zacht 18-bit dimmen.

 

INFINITY IB-2R

Haarscherpe stralen, snelle bewegingen, professionele functies en alsnog betaalbaar. Dit zijn de belangrijkste functies van de iB-2R. De iB-2R is uitgerust met een Osram Sirius HRI-132W lamp (2R) (inbegrepen) en zit vol geweldige functies.
Het heeft een ultrasnel gobowiel met 17 metalen gobo’s. Het kleurenwiel met 14 kleuren verzekert rijke en levendige kleuren voor elke locatie.
Verder heeft het een 8-facet draaiende prisma evenals een lineaire draaiende prisma. Beide prisma’s kunnen samen worden gebruikt voor extra dramatische effecten.

 

Martin Mac 250 Beam

is een extreem fel en compacte beam-armatuur die Beamstralen van verschillende grootte genereert, evenals wash-effecten via een variabel frost-filter. De 250 beam is voorzien van CMY kleurmening en 6 roterende gobo’s

Martin Mac 101

 is een opmerkelijk klein, superlicht en gebruiksvriendelijk LED-movinghead-waslicht met een verbazingwekkend heldere lichtbundel voor zo’n compact armatuur. Het beschikt over snelle bewegingen en gekalibreerde kleuren dat een revolutionair decor-, podium- en decoratief verlichtingsontwerp mogelijk maakt.

Contact